Margarita & Ion

Cel mai bun fotograf văzut de până acum, a fost mega super vesel să lucrăm împreună, ni-am simţit foarte liberi , este foarte receptiv, după câteva zile deja primeam pozele cele mai solicitate de mine. Nu doar a făcut poze la nuntă, dar şi voie bună. cu siguranţă la cumătrie îl alegem din nou pe el.

Elena & Constantin
Este perfect, știe cum să lucreze și cum să te facă să te simți bine. Face un lucru minunat, am primit o plăcere imensă, si ne-am încărcat cu emoții pozitive. Baftă în continuare Aurel!

Dana & Nicolae
Am rămas plăcut surprinși începând de la întâlnirea cu Aurel, pînă la procesul de fotografiere și inclusiv rezultatul final. Ne-am simțit foarte bine, liberi și degajați în compania lui Aurel. Un tânăr talentat, plăcut și foarte amuzant, iar pozele sunt pur și simplu EXCEPȚIONALE! Recomand!

Iuliana & Eugeniu

Aurel, super mega pozele! Mai vreau, nu m-am saturat sa le privesc. 
 

Mihaela&Dumitru
Genial, splendid, magnifique!!!
Bravo măi Aurel! Am văzut acum pozele, am retrăit încă o dată acel moment care l-am pregatit atât de mult. Ne-a plăcut enorm! Super amintiri! Ce ai reușit tu să creezi din evenimentul nostru nu se redă în cuvinte!!! Amintire de o viata care ți-o datorăm numai talentului și măiestriei tale. Îți multumim din suflet pentru ceea ce ai creat!!! Esti bravo!!!! Succese mari in continuare faci un lucru minunat cu echipa ta!!

Mihaela&Vasile
Aurel, tu esti megaaaaa bunnnnn!
Nu încetează lumea să laude fotografiile. Nu mă satur să le privesc una după alta. Ce mă bucur că v-am ales pe voi.